Kahve falında mevlana kabrini görmek

Kahve falında mevlana kabrini görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, dini inançların güçleneceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevlana kabrini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mevlana kabrini görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında mevlana hazretlerinin kabrini görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlanaunın kabrini görmek onun zamanını çalacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana nın kabrini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlana mezarını görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hazreti mevlanauyı görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top