AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlananın mezarını görmek

Kahve falında mevlananın mezarını görmek

Kahve falında mevlananın mezarını görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, mutluluğunun artacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kendisini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında mevlananın mezarını gördüyseniz:

  • Biraz da kendi hayatınıza zaman ayırın.

Kahve falında mevlana mezarını görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında mevlananın mezarını görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlanaunın mezarını görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında mevlana mezarı görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında mevlana müzesini görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalettir.

Kahve falında mevlanauyı ziyaret etmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalettir.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir