AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlana mezarı görmek

Kahve falında mevlana mezarı görmek

Kahve falında mevlana mezarı görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana mezarı gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Kahve falında mevlanaunın mezarını görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mevlana mezarı görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana mezarını görmek hastalanacağına, üzüleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında mevlananın mezarını görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında mevlanaunın türbesini görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, rahat nedir öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında mevlana olmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Kahve falında mevlana dergahını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir