Kahve falında mevlana yazısı görmek

Kahve falında mevlana yazısı görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, güzel günlerin sona ereceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında mevlana yazısı gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında mevlana yazısı görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana şekeri yemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında mevlana hazretlerinin türbesini görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mevlana dergahını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, küfürlü söze delalet eder.

Kahve falında mevlana ismi görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazreti mevlanauyı görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında mevlana olmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, ne yöne gideceğine işaret eder.

Kahve falında mevlana kolyesi görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, ekmeğin kesileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top