AnaSayfa / Genel / Kahve falında mesire yeri görmek

Kahve falında mesire yeri görmek

Kahve falında mesire yeri görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, zenginliğe kavuşacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında mesire yeri gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mesire yeri görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına işarettir.

Kahve falında mesire görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere çakılmak kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere kaçmak yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yeri onarmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında eşyaların yerlerini değiştirmek aile saadetinin de artacağına, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında gidilecek yere ulaşamamak çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerin kazıldığını görmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir