AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin birinden mesaj almak

Kahve falında sevdiğin birinden mesaj almak

Kahve falında sevdiğin birinden mesaj almak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinden mesaj almak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında sevdiği birinden mesaj almak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden mesaj aldığını görmek can sıkıntısının geçeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızdan mesaj almak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinden mesaj beklemek ticaretinin genişleyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine mesaj atmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiden mesaj almak kul hakkına girmeyeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle mesajlaştığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden mesaj geldiğini görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, çok büyük ses getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir