AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer üzerinde yürümek

Kahve falında mermer üzerinde yürümek

Kahve falında mermer üzerinde yürümek üzücü haberler alacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere yorulmaktadır.

Kahve falında mermer üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Kahve falında mermer üzerinde yürümek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermerde yürümek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermer sütun görmek çok rahat bir döneme girileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında mermer kırıldığını görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mermer hamam görmek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz mermer görmek ortak işlere gireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında mermer bina görmek hedeflerine ulaşacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer mezar görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir