AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermer kesmek

Kahve falında mermer kesmek

Kahve falında mermer kesmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, şeytanın aklına uyacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında mermer kesmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Kahve falında mermer kesmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kısmetlerinin de kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer cami görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer zemin görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer havuz görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mermer taşı görmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında mermer parçaları görmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında mermer hamam görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermer bina görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir