AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerde koşmak

Kahve falında merdivenlerde koşmak

Kahve falında merdivenlerde koşmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenlerde koşmak gördüyseniz:

  • Durumları kendi ihtiyaçlarınıza uyarlayabilecek değişiklikler yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında merdiven koşmak işlerin yeni kapılar açacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenlerde koşmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden aşağı koşmak ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında merdivende koşmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında merdivenlerden koşmak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden koşmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabıyla koşmak en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, fakirliğinin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir