AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiveni olmayan ev görmek

Kahve falında merdiveni olmayan ev görmek

Kahve falında merdiveni olmayan ev görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında merdiveni olmayan ev gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Kahve falında merdiveni olmayan ev görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına yorulur.

Kahve falında merdivensiz ev görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evde merdiven görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenle eve çıkmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında içten merdivenli ev görmek kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenli ev görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yaşamdan istediklerini alacağına yorulur.

Kahve falında ev merdiven görmek hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev içinde merdiven görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir