AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde koşmak

Kahve falında evde koşmak

Kahve falında evde koşmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında evde koşmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Kahve falında evde koşmak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve koşmak işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında ağaçlar arasında koşmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında bayır aşağı koşmak lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kızın peşinden koşmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağıya koşmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tepeye koşmak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarışarak koşmak zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir