AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kükremesi işitmek

Kahve falında aslan kükremesi işitmek

Kahve falında aslan kükremesi işitmek sorunsuz geçeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan kükremesi işitmek gördüyseniz:

  • İnsancıl tarafımız baskın olacak.

Kahve falında aslan kükremesi işitmek çalışkan bir kişi olunacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında aslan kükremesi görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan kükremesi duymak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kükreyen aslan görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, işlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kükreyen kaplan görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayata küseceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran sesi işitmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında adını işitmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına delalet eder.

Kahve falında patronundan azar işitmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir