AnaSayfa / Genel / Kahve falında kükreyen aslan görmek

Kahve falında kükreyen aslan görmek

Kahve falında kükreyen aslan görmek aşının da çoğalacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kükreyen aslan gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Kahve falında aslan kükremesi duymak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kükreyen aslan görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında aslan kükremesi görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında aslan kükremesi işitmek rızkından olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kükreyen kaplan görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında bağlı aslan görmek cesaretini yeninden toplayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan boğazlamak mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir