AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercan balığı görmek

Kahve falında mercan balığı görmek

Kahve falında mercan balığı görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, hastalıkların son bulacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında mercan balığı gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Kahve falında mercan balığı yakalamak önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mercan balığı tutmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mercan balığı görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında mercan rengi elbise giymek yüzünün de güleceğine, eşit davranılacağına inanılır.

Kahve falında mercan yılanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında mercan çiçeği görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında inci mercan görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercan taşı görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir