AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercan adası görmek

Kahve falında mercan adası görmek

Kahve falında mercan adası görmek başının derde gireceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercan adası gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında mercan adası görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mercan rengi elbise giymek dünya mallarına karşı hırslanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında deniz mercanı görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mercan çiçeği görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında mercan balığı görmek fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mercan balığı tutmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mercan kolye görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mercan rengi elbise görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir