AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercan çiçeği görmek

Kahve falında mercan çiçeği görmek

Kahve falında mercan çiçeği görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında mercan çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Kahve falında mercan çiçeği görmek maddi durumunun düzeleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercan görmek işlerinin tutacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mercan kolye görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mercan adası görmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet eder.

Kahve falında mercan taşı görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında mercan rengi elbise giymek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, geri planda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mercan görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında mercan balığı yakalamak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir