AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kanının aktığını görmek

Kahve falında kendi kanının aktığını görmek

Kahve falında kendi kanının aktığını görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulur.

Kahve falında kendi kanının aktığını gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Kahve falında kanının aktığını görmek yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kanının aktığını görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kızlık kanının aktığını görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında kanın aktığını görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kanının aktığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında adet kanının aktığını görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kazancının da artacağına inanılır.

Kahve falında güvercin kanı görmek önemli bir makama terfi alacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare kanı içmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir