AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay ikram etmek

Kahve falında çay ikram etmek

Kahve falında çay ikram etmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına inanılır.

Kahve falında çay ikram etmek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Kahve falında sevdiğine çay ikram etmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında çay ikramı yapmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında birine çay ikram etmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında patrona çay ikram etmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine çay ikram etmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında bitki çayı ikram etmek evindeki huzurun bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında başbakana çay ikram etmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çay kahve ikram etmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir