AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek olmak

Kahve falında melek olmak

Kahve falında melek olmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında melek olmak gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Kahve falında meleklerden haber almak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında azrail ve melek görmek kişinin şansının artacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında melek olmak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında meleğin elini tutmak çok büyük başarılar elde edileceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dört büyük melek görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, zararını tamamen kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında melekle öpüşmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, küs kimselerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve falında melek görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kanatlı melek olmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir