AnaSayfa / Genel / Kahve falında melekle öpüşmek

Kahve falında melekle öpüşmek

Kahve falında melekle öpüşmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında melekle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yetersiz kalmaktan kaçının.

Kahve falında melek öldürmek hasadının tarlasında kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında şeytanla melek görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında melek yazısı görmek hem de sevdiklerinin olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye alamet eder.

Kahve falında israfil meleği görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gökten melek indiğini görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında melekli kolye görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azrail ve melek görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kanatlı melek görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir