AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrail ve melek görmek

Kahve falında azrail ve melek görmek

Kahve falında azrail ve melek görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında azrail ve melek gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında melekle konuşmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında meleklerin uçtuğunu görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında meleğin konuştuğunu görmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında melekli kolye görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında meleğe aşık olmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil melek görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında omuzda melek görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında küçük melekler görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir