AnaSayfa / Genel / Kahve falında medineye gittiğini görmek

Kahve falında medineye gittiğini görmek

Kahve falında medineye gittiğini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zarara uğrayacağına, başarısının azalacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında medineye gittiğini gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında medinedeki yeşil kubbeyi görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında medinede olmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına inanılır.

Kahve falında medusa görmek ortak edineceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında mekke ve medine görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında medineye gideceğini görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulur.

Kahve falında denizde medcezir görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına inanılır.

Kahve falında met görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında mekke medineye gitmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir