AnaSayfa / Genel / Kahve falında istiklal marşı dinlemek

Kahve falında istiklal marşı dinlemek

Kahve falında istiklal marşı dinlemek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, işlerinin bollaşacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı dinlemek gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Kahve falında istiklal marşı dinlemek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istiklal marşını dinlemek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında istiklal marşını görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında okulda istiklal marşı okumak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında istiklal marşı okunduğunu görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istiklal marşı söylemek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında istiklal marşını okuduğunu görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında istiklal marşı söyletmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, gamsız bir hayat süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir