AnaSayfa / Genel / Kahve falında medreseye gitmek

Kahve falında medreseye gitmek

Kahve falında medreseye gitmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında medreseye gitmek gördüyseniz:

  • Eski bir dostunuz ya da eski bir aşkınızla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında medreseye gitmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında medrese görmek fal sahibinin fakirleşeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalettir.

Kahve falında medresede namaz kılmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında tarihi medrese görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atla hacca gitmek kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yanliş yola gitmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacca giden kadın görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giyip tuvalete gitmek bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir