AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan figürleri görmek

Kahve falında hayvan figürleri görmek

Kahve falında hayvan figürleri görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kazancının azalmayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, umduklarını bulamayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvan figürleri gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında hayvan figürleri görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında figür görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mevlana figürü görmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında insan figürleri görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa figürü görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında balık figürü görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında melek figürü görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at figürü görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir