AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık figürü görmek

Kahve falında balık figürü görmek

Kahve falında balık figürü görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık figürü gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış önemsizmiş gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında balık figürü görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan figürleri görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında at figürü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan figürü görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana figürü görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil figürü görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işarettir.

Kahve falında cami figürü görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında hayvan figürleri görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir