AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz satın almak

Kahve falında maydanoz satın almak

Kahve falında maydanoz satın almak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, aradığı çareleri bulacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına yorulur.

Kahve falında maydanoz satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Kahve falında maydanoz satın almak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında taze maydanoz görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında demet maydanoz görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, karısının çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek arası maydanoz yemek razı geleceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz yıkadığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında bir demet maydanoz görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz biçmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz bahçesi görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir