AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda aslan görmek

Kahve falında havuzda aslan görmek

Kahve falında havuzda aslan görmek kendine geleceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, kimseyle konuşmayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine delalettir.

Kahve falında havuzda aslan gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Kahve falında havuzda aslan görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan ve yavrusu görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında geyik ve aslan görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına inanılır.

Kahve falında aslan ve ceylan görmek ömür boyu devam edeceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak aslan görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Kahve falında aslan taşlamak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslandan korktuğunu görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir