AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yatak görmek

Kahve falında mavi yatak görmek

Kahve falında mavi yatak görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, hayırla yad etmeye, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi yatak gördüyseniz:

  • Yeni faaliyetler, hobiler veya dış görünüşünüzde yapacağınız yenilikler sizi harekete geçirebilir.

Kahve falında mavi yatak örtüsü görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi yatak çarşafı görmek geçiminin yerinde olacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk yatak görmek dua alacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi yatak odası görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi bebek yatağı görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret eder.

Kahve falında mavi yatak görmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak kaldırmak yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yataklı tren görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir