AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli tişörtler görmek

Kahve falında renkli tişörtler görmek

Kahve falında renkli tişörtler görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, kazancının da aynı oranda artacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, işlerin kara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli tişörtler gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk tişört görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında turuncu renk tişört görmek kararlarına saygı duyulacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında renkli tişört görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli tişörtler görmek daha sonra işlerin açılacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk tişört görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk tişört görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renkli tişört görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tişört almak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir