AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk eşyalar görmek

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek elinin döneceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk eşyalar gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için zorlu bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında mavi renk eşya görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkli eşyalar görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi eşyalar görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi eşya görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renkli eşya görmek iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk eşya görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk eşya görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir