AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşya görmek

Kahve falında mavi eşya görmek

Kahve falında mavi eşya görmek zaaflarına kapılacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, dolayısıyla geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi eşya gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Kahve falında mavi eşya görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkli eşyalar görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk eşya görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Kahve falında mavi eşyalar görmek nice noksanlık içinde olduğuna, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek tecrübe sahibi olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşyalarını satmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına inanılır.

Kahve falında evdeki eşyaları toplamak yüzünün kızaracağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına inanılır.

Kahve falında eve yeni eşya almak saygı göreceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir