AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi eşyalar görmek

Kahve falında mavi eşyalar görmek

Kahve falında mavi eşyalar görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında mavi eşyalar gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmeyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Kahve falında mavi renkli eşyalar görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk eşya görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi eşyalar görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mavi eşya görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eşyaları dışarıda görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında arabada eşya görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık eşya görmek tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir