AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk eşya görmek

Kahve falında beyaz renk eşya görmek

Kahve falında beyaz renk eşya görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk eşya gördüyseniz:

  • Evrenin planları var.

Kahve falında beyaz renkli eşya görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında beyaz renk eşya görmek yeni işlere atılacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli eşyalar görmek onların başarıları ile gururlanacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk eşyalar görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında renkli eşya görmek esenlik bulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına yorulur.

Kahve falında renkli eşyalar görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk eşya görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk eşya görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir