AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet mandalina görmek

Kahve falında bir poşet mandalina görmek

Kahve falında bir poşet mandalina görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bir poşet mandalina gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Kahve falında bir poşet mandalina görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta mandalina görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mandalina ağacı görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Kahve falında dalında mandalina görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan mandalina yemek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mandalina görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli mandalina yemek hayırlı ve güzel günler göreceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mandalina ağacından mandalina yemek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir