AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi mutfak görmek

Kahve falında mavi mutfak görmek

Kahve falında mavi mutfak görmek ne yöne gideceğine, hastalıkların kalmayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi mutfak gördüyseniz:

  • Mükemmeliyetçiliği bir kenara bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında mavi mutfak görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi mutfak dolabı görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mutfak görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutfak dolabı görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil mutfak dolabı görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında mutfak tezgah görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında geniş mutfak görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mutfak lavabosu görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir