AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak dolabı görmek

Kahve falında mutfak dolabı görmek

Kahve falında mutfak dolabı görmek bunalıma düşeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate delalet eder.

Kahve falında mutfak dolabı gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında yeni mutfak dolabı görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında mutfak dolabı görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mutfak dolap görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil mutfak dolabı görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski mutfak dolabı görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak dolabı temizlemek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında mutfak dolabı silmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir