AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlik şubesine gitmek

Kahve falında askerlik şubesine gitmek

Kahve falında askerlik şubesine gitmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerlik şubesine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında askerlik şubesine gitmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında askerlik şubesi görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında şube müdürünü görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında banka şubesi görmek iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şube müdürü görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki defa askere gitmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına inanılır.

Kahve falında askere gidenleri görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Kahve falında silahlı askere gitmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir