Kahve falında banka şubesi görmek

Kahve falında banka şubesi görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında banka şubesi gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında banka şubesi görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerlik şubesine gitmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında askerlik şubesi görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında şube müdürünü görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında şube müdürü görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Kahve falında banka makbuzu görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Kahve falında banka kasası görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında bankaya para vermek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top