AnaSayfa / Genel / Kahve falında kravat aramak

Kahve falında kravat aramak

Kahve falında kravat aramak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, namının yürüyeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kravat aramak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kravat aramak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kravat görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, iş projelerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kravat görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kravat takmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kravat takan görmek işinden ve parasından olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında birine kravat bağlamak elinin darlıktan kurtulacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kravat taktığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kravat satın almak kolay kolay pes etmeyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir