AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını mavi gözlü görmek

Kahve falında arkadaşını mavi gözlü görmek

Kahve falında arkadaşını mavi gözlü görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, güzel haberlerin alınacağına, bütçesinin genişleyeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını mavi gözlü gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşını mavi gözlü görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına inanılır.

Kahve falında mavi gözlü bir adam görmek ekonomik olarak kalkınacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında erkek mavi gözlü bebek görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yeşil göz görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye inanılır.

Kahve falında mavi gözlü bayan görmek çekilen acıların unutulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü bir bebek görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, zorlukların artacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel mavi göz görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir