AnaSayfa / Genel / Kahve falında dondurma yiyen birini görmek

Kahve falında dondurma yiyen birini görmek

Kahve falında dondurma yiyen birini görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, güçlendikçe güçleneceğine, kötü yola sapmayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında dondurma yiyen birini gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Kahve falında dondurmalı baklava görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında dondurma aldığını görmek ruhunun şifa bulacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı dondurma yemek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erimiş dondurma görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında sütlü dondurma yemek sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı dondurma görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına yorulur.

Kahve falında dolapta dondurma görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına işaret eder.

Kahve falında külahta dondurma yemek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir