AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi branda görmek

Kahve falında mavi branda görmek

Kahve falında mavi branda görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, aldığı borçların katbekat artacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi branda gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında mavi branda görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında branda görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz branda görmek hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah branda görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil branda görmek asil kimselerden çıkacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mavi çanta almak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi apartman görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mavi tren görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hak yemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir