AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tren görmek

Kahve falında mavi tren görmek

Kahve falında mavi tren görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi tren gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Kahve falında mavi tren görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tren kazası görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında trenle tünelden geçmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hız trenine binmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hızla giden tren görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hız treni görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında üstü açık trene binmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında trenle yolculuk yapmak mutluluk ve saadete, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir