AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz branda görmek

Kahve falında beyaz branda görmek

Kahve falında beyaz branda görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, para pul sahibi olacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz branda gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında beyaz branda görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında branda görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil branda görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah branda görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mavi branda görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına alamet eder.

Kahve falında evde beyaz güvercin görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kırmızı elbise giymek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir