AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker tarafından öpülmek

Kahve falında asker tarafından öpülmek

Kahve falında asker tarafından öpülmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri farklı şekilde halletme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında asker tarafından kovalanmak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında asker tarafından bıçaklanmak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker tarafından yakalanmak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, keyfin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerler tarafından vurulmak rahat bir nefes alınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında askerler tarafından korunmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına inanılır.

Kahve falında askerler tarafından kovalanmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, düzeninin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker tarafından tutuklanmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir