AnaSayfa / Genel / Kahve falında masum birini öldürmek

Kahve falında masum birini öldürmek

Kahve falında masum birini öldürmek kudret sahibi olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında masum birini öldürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya evliliğiniz açısından olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında masum birini öldürmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına inanılır.

Kahve falında masum yüz görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içkili ölmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında insan öldüğünü duymak büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eski eşini öldürmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında adam kesip öldürmek yüzünün her daim güleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında birinin öldüğünü ve sonra dirildiğini görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesi tarafından öldürüldüğünü görmek çevre değiştireceğine, tersliklerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir