AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam kesip öldürmek

Kahve falında adam kesip öldürmek

Kahve falında adam kesip öldürmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adam kesip öldürmek gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Kahve falında adam kesip öldürmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında adam kesildiğini görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet eder.

Kahve falında adam kesilirken görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kesip öldürmek geleceğin güzel olacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kesilerek öldüğünü görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kesilerek öldürüldüğünü görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla adam öldürmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keserek adam öldürmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir