AnaSayfa / Genel / Kahve falında masum yüz görmek

Kahve falında masum yüz görmek

Kahve falında masum yüz görmek ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masum yüz gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bankalarla ilişkilerinizi veya bütçenizi ilgilendiren hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında masum yüz görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında masum birini öldürmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, büyük takdir toplanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzen kişiler görmek hayırlı bir terfi alınacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yüzlerce balık görmek ekmeğinin de artacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzünde morluk görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda yüzen birini görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü güzel görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü soyduğunu görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir