AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa örtüsü işlemek

Kahve falında masa örtüsü işlemek

Kahve falında masa örtüsü işlemek işlerinin karışacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü işlemek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Kahve falında masa örtüsü işlemek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında örtü işlemek hem rahat bir hayata kavuşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Kahve falında günah işlemekten korkmak çeşitleneceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize inanılır.

Kahve falında işleme işlediğini görmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sevap işlemek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında okulda ders işlediğini görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, zorlukları atlatacağına inanılır.

Kahve falında dantel işlemek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet eder.

Kahve falında altın işlemek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir